علمی ترویجی
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق داده‌‌ها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق داده‌‌ها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت

محمد قوشچیان

دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، ، صفحه 30-35

چکیده
  تجزیه‌وتحلیل غذا با استفاده از حواس انسانی به‌شدت بر پاسخ‌های ارزیابی به دلیل خطاها و پیچیدگی روش‌های ارزیابی تأثیر گذاشت. ازاین‌رو، استفاده از ابزارهایی که قادر به تقلید حواس انسان باشند، رویکرد ...  بیشتر