دوره 6 (1400-1401)
دوره 5 (1399-1400)
دوره 4 (1398-1399)
دوره 3 (1397-1398)
شماره دوم از سری سوم نشریه علمی تخصصی صنعت سبز(دانلودنسخه PDF کامل نشریه)
چکیده
بیشترشماره اول از سری سوم نشریه علمی تخصصی صنعت سبز(دانلودنسخه PDF کامل نشریه)
چکیده
بیشترشماره سوم از سری سوم نشریه علمی تخصصی صنعت سبز(دانلودنسخه PDF کامل نشریه جهت مطالعه)
چکیده
بیشترشماره چهارم نشریه صنعت سبز نوین(دانلودنسخه PDF کامل نشریه)
چکیده
بیشترنسخه کامل شماره نخست دوره چهارم نشریه علمی ترویج صنعت سبز نوین
چکیده
بیشترنسخه کامل شماره دوم دوره چهارم نشریه علمی ترویجی صنعت سبز نوین
چکیده
بیشترمختصری درباره استاد دکتر علی محمد برقعی
چکیده
دکتر علی محمد برقعی، یکی از تأثیرگذارترین اساتید رشته ماشینهای کشاورزی در ایران، بودند که خدمات ارزندهای در راستای تنظیم برنامه ریزی و حتی انتخاب نام رشته مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی داشتند. ... بیشترفراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی
چکیده
فراصوت پر شدت (HIUS) یک فناوری سبز است که میتواند منجر به بهبود نرخ انتقال حرارت و جرم، ارائه یک تکنیک پردازش سریعتر و محدود کردن هزینههای تولید با افزایش بازده فرآیند شود. در فرآوری مواد غذایی، فراصوت ... بیشترشناسنامه شماره نخست دوره چهارم نشریه علمی ترویج صنعت سبز نوین
چکیده
بیشترشناسنامه نشریه شماره اول دوره پنجم نشریه صنعت سبز نوین
چکیده
بیشتراسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک
چکیده
پژوهشگران با الهام از طبیعت، میکروارگانیسمهای بیولوژیکی همچون باکتریها، اسپرمها و جلبکها را با میکرورباتهای مصنوعی ترکیب کردند و دستهی جدیدی از رباتها در ابعاد کوچک را به .نام میکرورباتهای ... بیشترمؤلفههای فنی تولید پایدار
چکیده
هم تولید و هم پایداری از موضوعات بسیار مهم و راهبردی در هر کشور است. در تولید پایدار، نگاه به موضوع تولید با توجه ویژه به پایداری همراه است. تولید پایدار به همه رشتههای و زمینههای تحصیلی و شغلی مرتبط ... بیشترفهرست مطالب شماره نخست دوره چهارم نشریه علمی ترویجی صنعت سبز نوین
چکیده
بیشترفهرست مطالب شماره اول دوره پنجم نشریه صنعت سبز نوین
چکیده
بیشترمعرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت
چکیده
تجزیهوتحلیل غذا با استفاده از حواس انسانی بهشدت بر پاسخهای ارزیابی به دلیل خطاها و پیچیدگی روشهای ارزیابی تأثیر گذاشت. ازاینرو، استفاده از ابزارهایی که قادر به تقلید حواس انسان باشند، رویکرد ... بیشتردرک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار