علمی ترویجی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 دانشجوی دکتری، گروه ماشین های کشاورزی، دانشگاه تهران

2 استاد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

3 استادیار، گروه مکانیک بیوسیستم،دانشگاه تربیت مدرس

4 استاد، گروه مکانیک بیوسیستم،دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

 در این تحقیق خواص برشی ساقه جعفری بررسی شد و نتایج نشان داد که زاویه تیغه وتعداد ساقه اثر معناداری بر میزان مقاومت و انرژی برشی داشت. بیشترین مقاومت و انرژی برشی در زاویه برش صفر درجه و برای برش ساقه تک بدست آمد. نتایج نشان می دهد زاویه تیغه باعث کاهش نیروی برشی ماکزیمم می شود که نهایتا به کاهش مقاومت برشی منجر می گردد. بیشتر بودن انرژی برش برای زاویه 40درجه به این دلیل است که در زاویه های بیشتر میزان جابجایی بیشتری نیاز است و به عبارتی نمودار نیرو-جابجایی کشیده تر می شود.

کلیدواژه‌ها