دوره 6 (1400-1401)
دوره 5 (1399-1400)
دوره 4 (1398-1399)
دوره 3 (1397-1398)
تعداد مقالات: 6
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 8-19
چکیده
فراصوت پر شدت (HIUS) یک فناوری سبز است که میتواند منجر به بهبود نرخ انتقال حرارت و جرم، ارائه یک تکنیک پردازش سریعتر و محدود کردن هزینههای تولید با افزایش بازده فرآیند شود. در فرآوری مواد غذایی، فراصوت ... بیشترمؤلفههای فنی تولید پایدار
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 20-29
چکیده
هم تولید و هم پایداری از موضوعات بسیار مهم و راهبردی در هر کشور است. در تولید پایدار، نگاه به موضوع تولید با توجه ویژه به پایداری همراه است. تولید پایدار به همه رشتههای و زمینههای تحصیلی و شغلی مرتبط ... بیشترمعرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 30-35
چکیده
تجزیهوتحلیل غذا با استفاده از حواس انسانی بهشدت بر پاسخهای ارزیابی به دلیل خطاها و پیچیدگی روشهای ارزیابی تأثیر گذاشت. ازاینرو، استفاده از ابزارهایی که قادر به تقلید حواس انسان باشند، رویکرد ... بیشتراتوماسیون ریزازدیادی گیاهان از طریق کشت بافت
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 36-45
چکیده
ریزازدیادی یک تکنیک پیشرفته تکثیر رویشی جهت تولید گیاهان باکیفیت بالا و عاری از بیماریها در حجم بالا و در مدتزمان اندک است. با افزایش تقاضا برای تولیدات زراعی، باغی و گیاهان دارویی، ریزازدیادی از ... بیشترمعرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 46-65
چکیده
بشر در زندگی روزمره و حرفهای خود با مسائل گوناگونی مواجهه میشود که حل آنها ضروری است؛ چراکه در صورت حل نشدن ممکن است سبب بروز مسائل بزرگتر و زیانبارتری شوند. توانایی حل مسئله بهعنوان یک مهارت ... بیشترنسخه کامل دوره ششم شماره سوم نشریه علمی ترویجی صنعت سبز نوین
دوره 6، شماره 3 ، خرداد 1401، صفحه 1-63